KREATÍV

A tanulók a képzés során megismerkedhetnek a grafika készítéssel, számítógépes grafikai tervezéssel, modern informatikai háttérrel, grafikai szoftverekkel, ami a munkavégzés elengedhetetlen eszköze a XXI. században.

Duális képzés keretében a szakmai gyakorlatokon jól felszerelt külső helyszínen, vállalati környezetben megismerik a választott szakma vagy szakmairány hagyományos, kézi gyártás folyamatait, valamint a korszerű eszközpark segítségével sajátíthatják el a magas szintű gyártás-technológiai ismereteket. A felnőtté válás során meghatározóvá váli a sokoldalú, kreatív gondolkodás.

Ajánlott minden fiatalnak, aki szeret alkotni. Az alkotását viszontláthatja az élet minden területén: kirakatokban, plakátokon, boltok polcain, autókon, interneten, mozikban és az élet más területein. A tanulók az iskolai és duális képzéssel megszerzik azokat az ismereteket, amikhez már csak a saját kreativitásukat kell hozzátenni. A kreatív ágazathoz tartozó képzések során olyan szakemberek lépnek a munkaerőpiacra, akik érdekesebbé, színesebbé teszik világunkat, megmutatják szépségének teljes palettáját.

Ebben az ágazatban az alábbi szakmákat és szakmairányokat tanulhatják a hozzánk jelentkezők: Divat-, jelmez- és díszlettervező (Divattervező), Könnyűipari technikus (Ruhaipar),  Grafikus.

Szereted a kreatív feladatokat, fontos számodra, hogy kreatív szakmában helyezkedj el? Jó a kézügyességed és szereted a fantáziadús feladatokat? Szeretnéd színesebbé, érdekesebbé változtatni a világunkat és megmutatni tehetségedet? Az oktatás biztosítja számodra az ismereteket, már csak a te kreativitásodat kell hozzátenned és az eredmény csak rajtad áll.

Ragadd meg a lehetőséget és alkoss szabadon!

Címkék

Választható kreatív szakmák

Szakma Szakma azonosító száma Képzés időtartama Ágazat
Divat-, jelmez- és díszlettervező 5 0212 16 02 5 év Kreatív
Grafikus 5 0213 16 09 5 év Kreatív